porodsjarou

Neratovice, Libiš

723 753 568

Osobní zkušenost

dojímáte mě

Zuzka 09.12.2018
Tak ráda na to vzpomínám! Byl to nádhernej zážitek. Pořád se mi nechce věřít, jak krásnej porod jsem zažila, i když to bylo v nemocnici. Máš na tom obrovskou zásluhu. Přemýšlela jsem, jak krásnou práci máš. Hodně náročnou, ale krásnou. Na konci je vždycky nový život...
Když si to zpětně promítám, jsem vždy v úžasu nad tím, jak umíš zkloubit naprostou profesionalitu s lidskostí a vřelostí. Od prvního setkání po těch 4 letech, co se Samík narodil, jsem měla pocit, jako bysme byly blízký kamarádky. S takovým pocitem není těžký Ti naprosto důvěřovat i v těch momentech, kdy je žena nejzranitelnější a nejcitlitvější, tedy při porodu. Byla jsem moc ráda, že jsme u toho byly jen mi 2 (a Jeff) a že se nám do toho nikdo nepletl a já mohla zůstat uvolněná a klidná (až na těch pár momentů paniky, že tu bolest nezvládnu... s čímž jsi mi taky hned citlivě pomohla).
Taky bylo skvělý, jak jsi skálopevně od začátku věřila, že po druhé jde vše hladce a rychle. Tímhle postojem jsi mi hned nakazila a já si ho dokázala udržet až do konce. A víš jak to je, člověk si tu realitu sám vytváří tím, jak to má v hlavě nastavený...

Byla bych moc ráda, kdybychom se ještě potkaly. Je mi jasný, že toho máš hodně. A že je to těžký - ty máš těch svých rodiček desítky, možná už stovky, kdežto my máme jen Tebe...

Moc Tě zdravím a objímám!